FUNKCIÓ

ERGONÓMIA

DESIGN

 

CÉGRŐL

Az Unit Design Kft. a formatervezés és könnyűipari gyártás területén nyújt teljes körű bútortervezési és térberendezési megoldásokat.

A vállalat termékei és szolgáltatásai olyan design- és ergonómia-tudatos gyakorlati megoldásokat kínálnak a munka- és közösségi terek berendezésének kihívásaira, melyek központjában a tér funkciója és a teret hasznosító ember áll.

TOVÁBB

A MÁRKA

Az Unit Design saját márkája sikeres projektmegoldásokat kínál az interaktív irodaberendezés, kulturális, oktató, vendéglátó és egészségügyi terek kialakításának területén.

TOVÁBB

Szeretünk olyan szakemberekkel dolgozni, akik a felmerülő problémákat nem leküzdhetetlen nehézségnek, hanem egy megoldandó feladatnak látják, ami inspirálja őket. Az Unit Design csapatában ilyen munkatársakkal találkoztunk. Nem ijesztette el őket a rövid határidő, a karácsony közelsége, konstruktívan fogadták a változtatási igényeinket.

 

Az egyetlen, amiből nem engedtek: a minőséggel kapcsolatos elképzeléseik. Végeredményként az Unit Design által készített bútorokkal berendezett, elegáns, kényelmes, barátságos és jól funkcionáló irodában dolgozhatunk.

A LeitnerLeitner csapata

Levelezési cím:
6000 Kecskemét, Vasút u. 8.
Telephely:
1134 Budapest,
Dózsa György út 150.

office@unitdesign.hu

Telefon: +36 76 545 329
Fax:+36 76 998 314